U hebt niets in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00
  • Is de KidsCover veilig voor kinderen?

Ja, de KidsCover Original en Mini zijn getest als speelgoed en voldoen aan de EN71 norm. Dit is de EU Speelgoed standaard norm. Dit betekent dat ze helemaal veilig zijn voor uw kinderen.

  • Past de KidsCover ook om de iPad 1?

Ja en nee. De iPad is iets dikker dan zijn opvolgers en gaat dus moeizamer in de KidsCover. De knoppen en aansluitingen zijn wel goed toegankelijk. We hebben een aantal klanten die de hoes hiervoor gebruiken en die hebben ons foto’s opgestuurd die we graag even aan u toe sturen. Dan graag een bericht op onze contact pagina.

  • Past de KidsCover ook om andere Tablets, bijvoorbeeld de Samsung?

De KidsCovers zijn specifiek voor de iPad van Apple gemaakt. In verband met de toegankelijkheid van de knoppen, aansluitingen en camera’s  raden we de KidsCover  hoezen niet aan voor andere merken Tablets.

  • Hoe gebruik ik de KidsCover?

We hebben instructie video’s gemaakt. Kijk even onder Support naar Instructie video’s

  • Hoe plak ik de ScreenCover op de iPad?

Dit hoeft gelukkig maar één keer. Allereerst kan je hier het beste even de tijd en rust voor nemen omdat dit net zoals alle screenprotectors altijd wel een beetje lastig is. Maar kijk even naar dit filmpje voor goede tips:http://www.youtube.com/user/b2ctelecom?v=JevElBMj9Ls

  • Wat doe ik met het zwarte stuk plastic?

Dit stuk plastic heeft de afmeting van de iPad en wordt alleen maar gebruikt voor transport om de KidsCover in de juiste vorm te houden. Nadat je de iPad in de KidsCover geschoven hebt kan dit weggegooid worden.