U hebt niets in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Dé veilige en schokbestendige hoes voor uw iPad

Welkom op onze site. Naast vele jaren gewerkt te hebben in de internationale speelgoed- en elektronica handel, zijn we ook ouders van jonge kinderen.

Net zoals één op de drie gezinnen vonden wij het ook geweldig om te zien hoe onze kinderen spelend aan het leren waren met onze iPad. Maar, waarschijnlijk net als u, maakten we ons toch wat zorgen of onze dure iPad dit wel zou ‘overleven’.

 

KidsCover  + ScreenCover = Optimaal Beschermd

Sinds de KidsCover met ScreenCover om onze iPad zit zijn deze zorgen weg, ook al is de iPad toch al heel wat keren gevallen, zelfs van de trap. De covers zijn gemaakt van het veilige, supersterke maar lichte UVA schuim. Dit is hetzelfde materiaal waar ook Crocs sandalen van gemaakt worden. Uiteraard zijn er openingen voor de knoppen, camera’s, speakers en aansluitingen.

 

Tijdelijk gratis ScreenCover bij uw KidsCover

U ontvangt bij uw bestelling bovendien een gratis screenCover, zodat u zich ook geen zorgen meer hoeft te maken over krassen op het scherm!

 

Snel in huis en met 100% zekerheid bestellen

Wij sturen het produkt binnen 24 uur na ontvangst van uw bestelling op en u kunt het uiteraard binnen 8 dagen terugsturen als het niet bevalt.

 

Bestelt u voor een school of voor een andere organisatie en heeft u interesse in grotere aantallen, stuur dan even een email aan info@kidscover.nl en we nemen kontakt met u op.